top of page
Schermafbeelding 2022-12-05 om 13.07_edited.jpg

Paula & Marius

Lieve Mildred, wat heb je onze dag onvergetelijk gemaakt! We dachten eerst dat een trouwambtenaar niet zo heel belangrijk was maar niets is minder waar. Jij hebt juist onze dag helemaal gemaakt! Iedereen heeft het over de ceremonie en zelfs de aanwezige mannen hebben het niet droog gehouden. Je hebt zo lief met ons meegedacht en voelde helemaal aan wat wij wilden. Nogmaals heel erg bedankt namens ons alle 4! Dikke kus Marius, Paula, Lois en Max

Ontwerp zonder titel 2.PNG

Claudia Cleassen

Wij waren last minute opzoek naar een trouwambtenaar die onze ceremonie wat intiemer kon maken. En zodoende hebben we in heel kort termijn Mildred bereid gekregen om iets over ons te vertellen. Maar niet wetende dat we zo’n leuk, lief en enthousiaste vrouw hadden gestrikt (geloof me, iedereen wilt zo’n gezellige tante in zijn of haar familie). Mildred heeft echt gesproken vanuit haar hart en passie voor het vak. Ze heeft iedereen geraakt toen het ging over onze overleden dierbare, zonder dat het een tweede uitvaart werd en we hebben keihard gelachen over de grappen die ze maakte over onze karakters. Mildred is een fantastische Babs en heeft onze ceremonie ongelofelijk memorabel gemaakt, waar wij op kunnen terug kijken met een lach en met een traan. Mildred houdt van liefde en van mensen, en wij raden haar iedereen aan!

Ontwerp zonder titel-2.png

Evelien & Glenn

Hoi Mildred,

Nogmaals bedankt! We vonden je echt een superfijne trouwambtenaar en kregen veel complimenten over je! En Fayenne heeft het nog over de hamer!

Liefs Glenn en Evelien

Ontwerp zonder titel.PNG

Sharon Dalgliesh

Ik ben wel vaker op een bruiloft geweest en meestal vind ik de ceremonie het saaiste gedeelte. Op de bruiloft van kennissen van ons was Mildred de trouwambtenaar. Zij maakte een feestje van de ceremonie met een lach en een traan! Zo kan een ceremonie dus ook zijn!

Wedding Decor

Natascha & Nick

 

 

Lieve Mildred,

Wat heb je het super gedaan gister, echt onwijs bedankt! Ik vond het echt geweldig. Alleen maar complimenten echt waar!

N&N-474.jpg

Saskia & Timothy

Vanaf het moment dat wij Mildred hebben ontmoet waren we meteen verkocht. De klik was er meteen. Zij werd onze trouwambtenaar. Persoonlijk en origineel met de bucketlist opdrachten en sprekend vol passie. Een echte aanrader. Mildred bedankt voor alles!

Prins%20Nagtegaal%20Fotografie%202_edite

Ariandra & Tijn

We hebben een drukke tijd gehad en kijken met veel liefde terug op onze trouwdag (en huwelijksreis reis). Het was echt een fantastische dag, alles is gegaan zoals we wilden en iedereen heeft er de mooiste herinneringen aan!

s2ac3gzq7moj3byyp20200914105638.jpeg

Mitalee & Dipak 

Wij hebben Mildred als trouwambtenaar gekozen, omdat zij lekker zichzelf en humoristisch is. Deze punten konden wij heel erg linken aan onszelf. Wij houden van gezelligheid en voelen in ons hart dat Mildred ons de mooiste ceremonie kan geven om onze dag perfect en compleet te maken. Wij verwachten van haar een mooie ceremonie vol humor, professionaliteit en veel interactie met de gasten.

hindu wedding.png
bottom of page