top of page
Schermafbeelding 2022-12-05 om 13.07_edited.jpg

Saskia & Timothy

Vanaf het moment dat wij Mildred hebben ontmoet waren we meteen verkocht. De klik was er meteen. Zij werd onze trouwambtenaar. Persoonlijk en origineel met de bucketlist opdrachten en sprekend vol passie. Een echte aanrader. Mildred bedankt voor alles!

Prins%20Nagtegaal%20Fotografie%202_edite

Anouk & Nathan

Lieve Mildred, Ontzettend bedankt voor de geweldige, mooie, persoonlijke ceremonie die je voor ons hebt neergezet. Je bent een hele gezellige, oprechte, warme en spontane persoonlijkheid en dat zorgde al gauw voor een leuke klik. Je neemt vanaf het eerste moment de tijd en aandacht voor je bruidspaar, en komt met goede ideeën en tips. Zo hadden wij een aantal gasten uit het buitenland waar jij de ceremonie op papier voor vertaald hebt. Dat was top. Ook weet jij er een leuke dosis humor in te gooien, wat erg werd gewaardeerd. Mildred jij doet je werk met ontzettend veel liefde en passie. Wij zouden jou aan iedereen aanbevelen! 

 

Liefs Anouk & Nathan 

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Anouk en Nathan_edited.jpg

Paula & Marius

Lieve Mildred, wat heb je onze dag onvergetelijk gemaakt! We dachten eerst dat een trouwambtenaar niet zo heel belangrijk was maar niets is minder waar. Jij hebt juist onze dag helemaal gemaakt! Iedereen heeft het over de ceremonie en zelfs de aanwezige mannen hebben het niet droog gehouden. Je hebt zo lief met ons meegedacht en voelde helemaal aan wat wij wilden. Nogmaals heel erg bedankt namens ons alle 4! Dikke kus Marius, Paula, Lois en Max

Ontwerp zonder titel 2.PNG

Benno & Desiree

Mildred, jij bent een hele fijne lieve en positieve trouwambtenaar. Tijdens onze eerste ontmoeting voelde het al heel gezellig. Wat wij heel erg belangrijk vinden. Tijdens de ceremonie hebben wij met een grote glimlach geluisterd naar jouw vol energieke stem. Wat was het mooi en wat heb je ons goed verwoord! Onwijs veel dank hiervoor lieve Mildred. Jij hebt onze dag echt compleet gemaakt! x

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Claudia en Iris_edited.jpg

Natascha & Nick

 

 

Lieve Mildred,

Wat heb je het super gedaan gister, echt onwijs bedankt! Ik vond het echt geweldig. Alleen maar complimenten echt waar!

N&N-474.jpg

Martine & Caroline

 

 

Wij zijn superblij dat we voor Mildred hebben gekozen! Onze bruiloft zou oorspronkelijk in 2020 plaatsvinden, maar moest twee keer worden uitgesteld. Bij iedere verplaatsing was Mildred zo lief om mee te verplaatsen, zonder dat er extra kosten bij kwamen kijken. Dat waardeerden we enorm. Ook haar medeleven over dat we het weer moesten uitstellen was erg lief. Van tevoren kregen we opdrachten van haar die we samen moesten uitvoeren, sommige vonden we heel leuk en de opdracht die niet bij ons pasten mochten we overslaan. We vonden de vragenlijst en opdrachten origineel bedacht en in de speech op de bruiloft liet ze hieruit dingen terugkomen. Erg leuk. Haar speech was niet geforceerd (alsof ze dit dagelijks doet), maar juist vloeiend en spontaan. Ze maakte iedereen aan het lachen en we hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Mildred, ontzettend bedankt dat je onze dag nog mooier hebt gemaakt!

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Martine en Carolien_edited.jpg

Miloeska

Lieve lieve Mildred,

Precies een maand (28-8-22)geleden zijn wij getrouwd en we zijn nog steeds aan het nagenieten.

We willen jou bedanken dat je onze huwelijk een onvergetelijke dag ervan hebt gemaakt met je mooie woorden en vooral hoe we elkaar al van way back kennen was het nog specialer.

Ga zo door lieverd.

 

So So Lobi!! C&M

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Miloeska_edited.jpg

Billy & Chantal

Mildred Nijhove heeft onze ceremonie zo mooi, zo echt, zo bijzonder en zo speciaal gemaakt dat we er niet over uitgepraat raken. Iedereen om ons heen vond het ook een prachtige ceremonie. Begeleiding vanaf begin tot eind was goed geregeld, ze stelde zulke belangrijke vragen waardoor wij aan het denken werden gezet. We werden niet alleen aan het denken gezet maar ook aan het werk gezet, wat was het leuk samen te doen en ook de verhalen van anderen terug te horen tijdens de ceremonie. De jarenlange ervaring van Mildred als trouwambtenaar zie je terug in alles. Mildred is vooral ook een leuk mens, ze werkt met liefde en voor de liefde en dat zie je in alles terug.

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Billy en Chantal_edited.jpg

Sharon Dalgliesh

Ik ben wel vaker op een bruiloft geweest en meestal vind ik de ceremonie het saaiste gedeelte. Op de bruiloft van kennissen van ons was Mildred de trouwambtenaar. Zij maakte een feestje van de ceremonie met een lach en een traan! Zo kan een ceremonie dus ook zijn!

Wedding Decor

Teun & Marin

Onze ceremonie is met Mildred een supermooie ervaring geworden! Waar wij bij andere BABSen misschien bang waren dat zij een 'standaard' verhaaltje zouden afsteken, werd bij Mildred snel duidelijk hoeveel tijd en moeite zij in haar rol steekt. Quotes van de families, vrienden en getuigen werden prachtig verweven tot 1 geheel. Mildred heeft altijd de lachers op haar hand en heeft precies door wanneer er iets in de zaal gebeurt en hoe ze daar op in kan spelen, waardoor iedereen de volle aandacht erbij kan houden. Mildred gaat heel duidelijk een stap verder dan gemiddeld qua voorbereiding en dat zie je terug in haar leuke opdrachten en opties, maar vooral in haar persoonlijke touch tijdens de ceremonie. 

Wij zouden Mildred iedereen van harte aanbevelen!

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Teun en marin_edited.jpg

Sarah & Coen

Mildred is geweldig! We zijn heel blij dat Mildred onze babs was. Vanaf de eerste ontmoeting bij haar thuis was er direct een goede klik. Mildred is een ontzettend leuk en open persoon waar je ook nog eens enorm mee kunt lachen. Ze heeft zo'n mooi verhaal gemaakt voor ons wat zeop een heel persoonlijk en leuke manier wist over te brengen. Onze gasten waren het hier ook allemaal over eens. Lieve Mildred, nogmaals enorm bedankt voor jouw bijdrage aan onze geweldige trouwdag. Deze heb jij met jouw aanwezigheid en woorden nog net iets mooier gemaakt.

 

Lobi! 

Sarah en Coen Review trouwambtenaar_mildrednijhove_edited.jpg

Alida & José

Lieve Mildred, Onze bruiloft is al een paar maanden geleden en we zijn nog steeds onwijs blij met jou als onze ceremoniespreker. Niet alleen wij raken niet uitgepraat over je speech tijdens de ceremonie maar onze gasten hebben het nog over je! Wat zij natuurlijk niet weten is dat we je eigenlijk niet zo lang kenden. Je aanpak om de speech zo persoonlijk mogelijk te maken is dus helemaal gelukt. Wat dit proces zo fijn maakte is dat je je werk met volledige overgave/passie doet. Je bent dié Surinaamse lievelingstante die liefdevol adviseert, wilt dat je gelukkig bent, gepast kritisch is, je cultuur/achtergrond niet vergeet, helpt waar nodig en waar iedereen mee wegloopt. We wensen een ieder jou toe om hun huwelijksdag nog specialer en persoonlijker te maken. 

 

Nogmaals bedankt/ Grantangi!

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Alida en Jose_edited.jpg

Melany & Daniel

Mildred is echt in een woord FANTASTISH!! Ze heeft een geweldig leuke ceremonie neer gezet met veel humor en passie en liefde! Mijn vader( de bruid) vond het zelfs zo mooi en humoristisch gedaan, dat hij Mildred zelf nog een berichtje heeft gestuurd om haar te bedanken!! Maar ook van andere gasten horen wij nog veel lof! Ik hoor nog regelmatig: oooh dat was jullie ambtenaar op tv, wat heeft ze het leuk gedaan op jullie bruiloft!! Ze heeft met ons mee geleefd ten tijde van Corona en wist ons te verassen met een lieve attentie. Ook geeft ze diverse tips en tricks bij het regelen met je bruiloft!!Ze heeft van het begin tot het einde alles op alles gezet! Lieve Mildred, nogmaals bedankt voor alles!!

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Melany en Daniel_edited.jpg

Jeroen en Lisanne

Lieve Mildred,

Dankjewel voor de prachtige ceremonie. Wij hebben genoten, gelachen en gehuild. Vanaf het moment dat we je hebben ontmoet wisten we dat de keuze was gemaakt . Hoe verschillend Jeroen en ik zijn, zo mooi heb jij het als een verhaal bij elkaar gebracht. Jou passie voor het vak geeft er een gouden randje aan. 

Liefs Jeroen en Lisanne

Jeroen lisanne Review trouwambtenaar_mildrednijhove_edited.jpg

Thaïsa & Roy

 

 

Mildred Nijhove heeft voor onze bruiloft een hele mooie trouwceremonie neergezet. Wat Mildred in positieve zin onderscheid is haar persoonlijke aanpak in het hele traject, wat al start bij de eerste ontmoeting. Ze steekt veel tijd en energie om haar bruidsparen te leren kennen. Daarnaast vraagt zij bij familie en vrienden om waardevolle en leuke input die de ceremonie extra verrassend en leuk maakt. Wij kijken al met al terug op een mooie, ontroerende en persoonlijke ceremonie. Er ontbrak bij ons een heel belangrijk en dierbaar persoon die wij zijn verloren en Mildred heeft hier tijdens de ceremonie op een hele bijzondere en eervolle manier bij stil gestaan wat het voor ons en onze familie extra bijzonder maakte. Mildred is daarnaast in staat om haar verhaal op een hele levendige, luchtige en leuke manier uit te dragen waardoor de gasten zich ook echt betrokken voelden tijdens de ceremonie. Wij kunnen Mildred aan iedereen aanbevelen! Lieve Mildred, super bedankt voor de mooie ceremonie, we zijn blij en dankbaar dat jij degene bent die ons officieel heeft getrouwd en konden ons werkelijk geen betere BABS wensen. 

 

Liefs

Review Trouwceremonie trouwambtenaar_mildred Nijhove Thaisa en Roy_edited.jpg

Claudia Cleassen

Wij waren last minute opzoek naar een trouwambtenaar die onze ceremonie wat intiemer kon maken. En zodoende hebben we in heel kort termijn Mildred bereid gekregen om iets over ons te vertellen. Maar niet wetende dat we zo’n leuk, lief en enthousiaste vrouw hadden gestrikt (geloof me, iedereen wilt zo’n gezellige tante in zijn of haar familie). Mildred heeft echt gesproken vanuit haar hart en passie voor het vak. Ze heeft iedereen geraakt toen het ging over onze overleden dierbare, zonder dat het een tweede uitvaart werd en we hebben keihard gelachen over de grappen die ze maakte over onze karakters. Mildred is een fantastische Babs en heeft onze ceremonie ongelofelijk memorabel gemaakt, waar wij op kunnen terug kijken met een lach en met een traan. Mildred houdt van liefde en van mensen, en wij raden haar iedereen aan!

Ontwerp zonder titel-2.png

Evelien & Glenn

Hoi Mildred,

Nogmaals bedankt! We vonden je echt een superfijne trouwambtenaar en kregen veel complimenten over je! En Fayenne heeft het nog over de hamer!

Liefs Glenn en Evelien

Ontwerp zonder titel.PNG

Ariandra & Tijn

We hebben een drukke tijd gehad en kijken met veel liefde terug op onze trouwdag (en huwelijksreis reis). Het was echt een fantastische dag, alles is gegaan zoals we wilden en iedereen heeft er de mooiste herinneringen aan!

s2ac3gzq7moj3byyp20200914105638.jpeg

Mitalee & Dipak 

Wij hebben Mildred als trouwambtenaar gekozen, omdat zij lekker zichzelf en humoristisch is. Deze punten konden wij heel erg linken aan onszelf. Wij houden van gezelligheid en voelen in ons hart dat Mildred ons de mooiste ceremonie kan geven om onze dag perfect en compleet te maken. Wij verwachten van haar een mooie ceremonie vol humor, professionaliteit en veel interactie met de gasten.

hindu wedding.png
bottom of page