top of page

Maak jullie ceremonie uniek!

Jullie ceremonie mag zeker niet dertien in een dozijn worden. Hoe voorkomen jullie dat? Door mij te boeken!

Mijn prioriteit is om de bruidsparen door en door te kennen. Dit maakt het traject wellicht wat intensiever dan elders, maar wel vele malen persoonlijker. Zo krijgen jullie huiswerk mee, dit geeft mij een beter beeld van wie jullie zijn. Daarnaast betrek ik familie en vrienden nauw bij jullie levensverhaal. De door jullie opgegeven naasten leveren informatie, verhalen en foto's aan. Mochten zij dit dit willen dan kunnen zij een bijzondere rol spelen tijdens de ceremonie. Tot slot krijgen jullie ook bucketlistopdrachten mee om mooie herinneringen te creëren.

Vaak krijg ik de vraag waarom ik ervoor kies de ceremonie zo persoonlijk te maken. Voor mij bestaat daar maar één antwoord op. Liefde is leven en leven is liefde. Ieder verhaal is uniek. Alleen door te graven kom je bij de kern van jullie verhaal. In alle tijd die jullie als stel samen doorbrengen vergeet je gaande weg een boel. Op het moment lijken dat soms kleine of minder belangrijke gebeurtenissen of misschien zelfs hindernissen die niet belangrijk zijn. Echter, alles wat jullie hebben meegemaakt heeft er voor gezorgd dat jullie band vandaag de dag zo sterk is!

De betrokkenheid van naasten en het iet wat intensievere traject resulteert, indien gewenst in een fantastisch herinneringenboek. Deze kan extra bestelt worden en krijgen jullie een jaar na de ceremonie uitgereikt. Dit is:

- Een leuke en unieke manier om deze fantastische periode en speciale dag nog eens in volle glorie te herleven;

- Alle mooie en bijzondere verhalen van jullie naasten niet verloren te laten gaan;

- Een blijvend overzicht van jullie levens- en liefdesverhaal. 

Kennismaking

Alvorens wij besluiten samen te werken, wil ik de bruidsparen leren kennen. Tijdens deze eerste kennismaking kijken we hoe dit ingevuld kan worden.

Huiswerk

Het bruidspaar krijgt veel huiswerk mee zodat ik een goed beeld van hen krijg. Wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze van elkaar en het leven verwachten.

Naasten

Familie en vrienden worden zeer nauw betrokken. Doormiddel van het aanleveren van informatie, verhalen en foto's spelen zij een belangrijke rol.

Bucketlist

Door bucketlistopdrachten uit te laten voeren leer ik het bruidspaar door en door kennen, en creëren ze met elkaar of met familie en vrienden mooie herinneringen in aanloop naar de Dag der Dagen.

Hai, ik ben Mildred! Beëdigd trouwambtenaar in de gemeente Leiderdorp en ook werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker op een door jou gewenste locatie (in binnen- en buitenland). 


Ik houd van mensen, ik houd van het leven, van verhalen horen en vertellen, ik houd van taal maar bovenal houd ik van de liefde. Dat klinkt misschien heel zoetsappig, maar dat is het niet.

 

De verbinding tussen mensen op alle fronten en vlakken is voor mij zeer belangrijk. Relaties tussen ouders, ouders en kind, broers, zussen, nichten, neven, tantes, ooms en dierbare vrienden draagt bij aan het gevoel er te mogen zijn, te bestaan en het allerbelangrijkste: ertoe te doen. Komend uit een gemengde achtergrond met een zeer hechte familieband heeft mij geleerd hoe belangrijk het krijgen, hebben, vieren en delen van de liefde is.

 

Het leven is onvoorspelbaar en ik ben een groot voorstander van al het goede uit het leven halen. Omdat je nooit weet wat er op je pad komt. Maak er zoveel mogelijk een feestje van, zodat je een goede solide basis hebt om je door de zware tijden heen te loodsen.

 

Daarnaast is hoog kwalitatief werk afleveren mijn stokpaardje. Ik hou niet van standaard want ieder mens is uniek. Naar jullie verhaal luisteren en daar de juiste bezegeling van jullie huwelijk bij vinden is een uitdaging die ik graag aanga. Creatief, vernieuwend, met passie, een lach en een traan, respectvol maar ook met evenwicht en balans zorg ik voor een fantastische onvergetelijke dag. En natuurlijk neem ik alle dierbaren hierin in mee. Alle eigenzinnige karaktereigenschappen van zowel het  bruidspaar als de aanwezige gasten die jullie meer dan dierbaar zijn kunnen in de speech/ceremonie verwerkt worden. Tijd om een tukje te doen of een gapende gast te zijn is niet mogelijk.

By%20Georgy%20Morhea%20Portretfoto%20jun
bottom of page